Gezellige opening van dit seizoen!

Wat was het toch weer fijn om elkaar weer te zien en te spreken. Daarom hadden we extra tijd in het programma gemaakt om elkaars verhalen te kunnen horen. Daarna hadden we Willem II als thema voor de eerste helft. De ene groep begon met memory van Willem II en de anderen haalden d.m.v. foto’s eigen herinneringen op o.a. aan spelers, open benen tijdens trainen op gravelveldjes, voetbalschoenen met stalen neuzen en mooie prestaties.

In de tweede helft werd in teams d.m.v. pim-pam-pet zoveel mogelijk woorden opgeschreven. Hoewel het een nek aan nek race was en de jury echt streng moest zijn in de creatieve woordkeuzes werd er met 2 punten verschil uiteindelijk gewonnen. Gelachen hebben we zeker. Bijnamen met een letter J en dan als antwoord Zwarte Panter geven of Jan Lul, voetbaltermen met F; frutgoal enz. Kortom het was een gezellige, ontspannen middag!!

Wil je zelf ook deelnemen aan deze dondermiddagen in de oneven weken tijdens het voetbalseizoen, geef je dan op via voetbalmemories@gsbw.nl of kom woensdag naar onze stand tijden Het Zilverbrein avond in het Jan van Besouw.

nl_NLDutch