Bijzondere afsluiting van dit seizoen…

Dat verdrietige en mooie momenten hand in hand kunnen gaan bewees deze middag maar weer eens. We startten met een minuut stilte om Harrie en Jan te gedenken. Tijdens de uitvaart van deze mannen hebben beiden families een collecte gehouden voor voetbalmemories en deze werden deze middag overhandigd. Hartelijk dank🙏, we zullen er nog veel mooie dagen door kunnen organiseren. We gaan deze lieve mannen zo ontzettend missen, maar juist zij zouden hebben gewild dat we er een fantastische dag van zouden maken.

En dat is het ook geworden. Mede dankzij Werner Spierings van BWS Muziekentertainment die iedereen deze middag liet lachen, zingen, genieten en dansen. Dankjewel Werner, dat je (ondanks dat je nog zo zelf aan het herstellen bent) ons weer zo’n mooie memorie hebt gegeven! En bedankt iedereen voor de mooie liedjes die jullie gezongen hebben, supergoed gedaan!

Tussendoor kon iedereen lekker genieten van de koeken (gesponsord door AH), de geurende bloemen op tafel (door Mille-Fleurs) en door het lekkere slaatje (mede door een mooie financiële bijdrage door Francoise) gemaakt door de vrijwilligers. Deze laatste werden deze middag nog extra in het zonnetje gezet, want de deelnemers hadden geld ingezameld en daar als verrassing/bedankje cadeaubonnen voor gekocht die de dames en heer kregen. Superlief!

Jammer dat dit seizoen er alweer weer opzit, maar hopelijk zien we elkaar binnenkort en anders weer tijdens de start van het nieuwe memories seizoen!

nl_NLDutch