History Homepage 1

[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”home-slider1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][history_content_block sc_layout=”two” sc_title=”We hopen binnenkort weer de mooie donderdagen vol herinneringen te kunnen organiseren!” sc_img=”424″ sc_subtitle=”GSBW project ‘voetbal-memories’ voor ouderen (70+)” sc_desc=”GSBW staat bekend als een gezellige en sociale voetbal club die veel voor haar leden doet. De club wil zelfs nog een stapje verder gaan en haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door ook ouderen (ook niet-leden) uit hun isolement te halen. Sport, m.n. voetbal, is iets wat al jaren lang mensen sociaal met elkaar verbindt. Het medium bij uitstek dus om mensen bij elkaar te brengen en in beweging te krijgen. Het ophalen van sport/voetbal herinneringen kan ouderen uit hun isolement halen en de eenzaamheid wat verlichten. Willem II is hier als eerste professionele club in Nederland onlangs mee gestart en zij hebben aangetoond dat dit daadwerkelijk ouderen helpt in hun strijd tegen de eenzaamheid.

Dit concept heeft GSBW, als eerste amateur club in Nederland, ook uitgevoerd om ouderen uit Goirle en Riel een twee-wekelijks gezellige en ontspannende ‘voetbal’-middag te bezorgen”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”3/5″][vc_column_text]Aan de hand van foto’s en anecdotes zullen de voetbal herinneringen uit het oude Goirle en omstreken worden opgehaald. Deze middag is net als bij een wedstrijd verdeeld in 2 helften van drie kwartier met een thee-pauze(rust) van 1 kwartier er tussendoor. Ook kunnen andere herinneringen/anecdotes de revue gaan passeren.

Alle ouderen (70+) uit Goirle en Riel, dus ook ouderen met lichte cognitieve problemen of andere beperkingen, zijn van harte welkom tijdens deze twee-wekelijke voetbal memories sessies bij de club op de donderdag middagen. Aanmelden vooraf is in verband met de organisatie wel vereist. Tijdens de sessie zijn er professionele vrijwilligers aanwezig om de ouderen te ondersteunen daar waar nodig is.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator color=”sky” style=”shadow” border_width=”6″][vc_column_text]

Inschrijfformulier

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

  Uw naam
  Uw adres
  Uw postcode en plaats
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mail adres
  Uw geboortedatum
  Uw geslachtManVrouw

  Medische bijzonderheden:

  Naam contactpersoon
  Telefoonnummer contactpersoon

  Eigen vervoer janee
  Mocht er geen gelegenheid zijn om zelfstandig of onder begeleiding naar GSBW te komen, wilt u dat dan z.s.m. laten weten, wij zoeken graag met u mee naar een oplossing!

  Toestemming voor het maken van beeldmateriaal voor promotiedoeleinde

  Tijdens de voetbal-memories middagen kan het voorkomen dat er beeldmateriaal vastgelegd wordt ter promotiedoeleinden voor o.a. de website.
  Mocht u dit vervelend vinden dan kunt u dit aangeven. Wij nemen ten alle tijden uw privacy in acht.

  [/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][history_blog sc_posts=”10″ sc_title=”Laatste” sc_subtitle=”Nieuws”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”422,419,414,411,398,407,396,385,389,367,358,344,362,388,368″ img_size=”375 x 300″][/vc_column][/vc_row]

  nl_NLDutch